Even voorstellen…

Vanaf 1 januari 2021 start een nieuwe collega op het regiokantoor Regio Foodvalley en een bekende collega wisselt van programma. Zij stellen zich graag aan u voor.

Rick de Jongh, programmamanager Mobiliteit

Ik ben Rick de Jongh en per 1 januari start ik als programmamanager Mobiliteit. Ik ben geboren en getogen in Rotterdam maar woon sinds mijn studietijd in Utrecht. Sinds 2018 werk ik voor de gemeente Veenendaal als manager in het sociaal domein. Daarvoor werkte ik voor de gemeente Woerden als programmamanager organisatieontwikkeling.
Ik vind het voorrecht om aan de slag te gaan voor de Regio FoodValley en met veel energie te gaan werken aan een (nog) betere bereikbaarheid van de regio!  ‘

Samareh Bloemberg, programmamanager Voedseltransitie

Mijn naam is Samareh en ik werk inmiddels 3 jaar met veel plezier bij Regio Foodvalley, tot voor kort als programmamanager Mobiliteit. Op 1 januari ga ik aan de slag als programmanager Voedseltransitie. Het leukste aan het werken voor de regio vind ik de diversiteit in de onderwerpen, contacten en werkzaamheden. Ik ben een generalist en ga graag op zoek naar de balans tussen voldoende kennis opbouwen van een onderwerp en vertrouwen op de expertise van anderen, om zodoende gezamenlijk het verschil te kunnen maken. Met het werken aan het dossier Voedseltransitie hoop ik de komende tijd een bijdrage te leveren aan onze gezamenlijke ambitie: om van Regio Foodvalley een topregio te maken op het gebied van landbouw en voeding waar mensen aantoonbaar gezonder zijn.

 

Naar overzicht