Farmacademie van Boerenhart en Ecofields

Het prachtige verhaal achter de mooiste streekproducten klinkt voortaan in de Farmacademie van Boerenhart en Ecofields. Horecaondernemers die graag streekproducten op de kaart zetten, kunnen hier terecht voor kennis en workshops. De lancering van de Farmacademie op 11 februari verliep succesvol. Wethouder Willemien Vreugdenhil van Ede en Ecofields-eigenaar Bart Boon verrichtten de opening.

Willemien Vreugdenhil: "Wij staan vierkant achter de boeren en steunen dan ook dit prachtige initiatief. Prachtig dat boeren hun enthousiasme en passie vertalen naar een mooi verhaal en dat vervolgens overbrengen naar diverse doelgroepen".

Praktisch voor horeca

Bart Boon vertelt over de achterliggende gedachte: "Wij willen graag meer bewustwording van de consument over streekproducten. Als in de horeca meer het verhaal klinkt achter onze prachtige streekproducten werken we daar samen aan. Met de Farmacademie bieden we workshops aan voor medewerkers in de horeca die willen werken aan die bewustwording. Praktische workshops van een halve dag, steeds rondom twee thema's".

Enthousiast

Pieter Vink, medeoprichter van de Coƶperatie Boerenhart is enthousiast over de Farmacademie: "De Farmacademie sluit prachtig aan bij onze missie. Mooi dat onze boeren van de coƶperatie betrokken worden bij de ontwikkeling van de workshops en zo een

Meer weten of een workshop volgen van de Farmacademie? Kijk op www.ecofields.nl/farmacademie/

Naar overzicht