Foodvalley Accelerator helpt bij doorbraak agrifood scale-ups

Agrifood scale-ups breken met Foodvalley Accelerator binnen 3 jaar door naar een omzet van 1 miljoen. Foodvalley NL en Scale Up Company werven deelnemers voor dit programma voor jonge bedrijven die de startfase net voorbij zijn! Bedrijven zijn welkom op de informatiebijeenkomst van 13 maart 2019.

De Foodvalley Accelerator voegt veel toe aan de inspanningen om in Nederland meer agrifood ondernemingen door te laten groeien. Het is een programma voor en door ondernemers gericht op de begeleiding van groei. Meedoen mag niet zomaar.

Aan de basis van de Foodvalley Accelerator ligt een bewezen effectief programma: Rockefeller Habits 2.0. De begeleiding van groei staat hierin centraal. Met als doel: concreet resultaat binnen 3 jaar. Niet op papier, maar in de vorm van een groeiend en bloeiend bedrijf met een omzet van 1 miljoen euro. Volledig operationeel en voorbereid op de toekomst.

ScaleUp Company gebruikt Rockefeller Habits 2.0 heel vaak om groei te initiëren en te begeleiden. Dit programma combineert effectiviteit met efficiëntie en stimuleert ondernemers te starten met groeien. Het is een programma vóór en dóór ondernemers en is een feest van herkenning.

Selectiecriteria

Het Foodvalley Accelerator programma richt zich op innovatieve Nederlandse agrifood ondernemingen met een schaalbaar product of dienst en een omzet van minimaal 100.000 euro.
Bedrijven kunnen zich aanmelden voor de informatiebijeenkomst op 13 maart en het programma bekijken via www.foodvalleyaccelerator.nl. Na inschrijving voor het programma volgt een gesprek over de geschiktheid van deelname.

Naar overzicht