Inspireren en ontmoeten centraal tijdens de uitreiking van de Innovatieprijs

De Innovatieprijs Regio Foodvalley zet de schijnwerpers op de mooiste innovaties uit de regio. Op 29 september zijn ondernemers in Regio Foodvalley van harte uitgenodigd bij de feestelijke uitreiking van de Innovatieprijs. Deze vindt plaats in Het Schaffelaar Theater in Barneveld. Het belooft een sfeervolle avond te worden waarbij het publiek zich kan laten inspireren door de innovatiekracht van bedrijven in Regio Foodvalley.

Sprekers bekend

Twee heren krijgen sowieso een plekje op het podium. Peter Pors presenteert als dagvoorzitter de avond. Deze doorgewinterde ondernemer is al jarenlang actief in de regio in verbindende rollen en daarnaast een ervaren communicatiestrateeg. Met zijn nieuwsgierigheid en voorliefde voor impactvolle verhalen voelt hij de ondernemers aan de tand. Peter Ros heeft het publiek een inkijkje in de toekomst. Ros is ondernemer en toekomststrateeg: gepokt en gemazeld door jarenlang ondernemen en besturen. In zijn keynote laat hij je op een andere manier naar de wereld kijken: hij verwart, ontwart en duidt.

Erbij zijn

De avond heeft een regionaal tintje en is goedgevuld, met ruimte om te netwerken. Uiteraard binnen de laatst geldende coronavoorschriften. “We vinden het belangrijk om elkaar te ontmoeten. Om de energie in de zaal te voelen die hoort bij een thema als dit. Daarom vindt het event live plaats, mits de vooruitzichten ongeveer blijven zoals ze nu zijn.”, zegt Wicha Benus, innovatiemakelaar en organisator van het event. Alle ondernemers uit Regio Foodvalley kunnen zich gratis aanmelden om bij dit evenement aanwezig te zijn. Wil jij ook aanwezig zijn, meld je dan snel aan.

Nomineren

Het is nog tot 1 september mogelijk om jouw innovatie, of die van een collega, te nomineren. Een innovatie komt in aanmerking als deze ontstaan is uit een samenwerking, duurzaam is en bijdraagt aan een circulaire economie. “Onze vakjury selecteert de vijf ondernemers die een podiumplek krijgen. Elke nominatie krijgt de mogelijkheid om zichzelf te presenteren in een professionele video. Zo bieden we deelnemers een mooie kans om hun innovatie op de kaart te zetten,” aldus Benus. Ook jonge impactmakers krijgen de kans op een podiumplek: studenten en studententeams dingen mee naar de Young Talent Award. “We hebben al mooie inzendingen ontvangen, maar we nodigen ondernemers en studenten van harte uit om hun innovaties in te sturen.”

Naar overzicht