Het Leerwerkloket Regio Foodvalley biedt scholingsvouchers aan van maximaal 1500 euro per stuk.

Opleidingsbudget beschikbaar

Het Leerwerkloket Regio Foodvalley biedt scholingsvouchers aan van maximaal 1500 euro per stuk. Een extra impuls in deze tijd voor mensen die een opleiding willen volgen om de kans op een (andere) baan te vergroten. 

Woon je in Regio Foodvalley en ben je jonger dan 67 jaar? Stuur een mail naar foodvalley@leerwerkloket.nlmet naam, leeftijd, telefoonnummer en vergeet niet de opleiding te noemen met een motivatie. Zet in het onderwerp: aanvraag scholingsvoucher. Het Leerwerkloket behandelt de aanvragen op volgorde van binnenkomst.  

Financiering

De financiering is mogelijk gemaakt door de provincie Gelderland en is onderdeel van het programma Human Capital van Regio Foodvalley. De scholingsvouchers bieden de kans voor  om-, her- of bijscholing naar een kansrijke sector. Zoals in de bouw, zorg, ICT of techniek.  

Leerwerkloket Regio Foodvalley

Het Leerwerkloket Regio Foodvalley stimuleert de combinatie van leren en werken door kosteloos advies te geven. De inzet van een leven lang ontwikkelen is in deze tijd van groot belang ook voor Regio Foodvalley. De adviseurs van het Leerwerkloket zijn er voor iedereen: voor werknemers, werkzoekenden en scholieren. Zij geven advies over scholing, leerbanen, solliciteren en scholingsprojecten. Voor advies aan werkgevers werken zij samen met het WerkgeversServicepunt Regio Foodvalley.