Pre-opening Smaakpark

Smaakmakers Christian Weij en Petra Busser kijken met een grote glimlach terug op de pre-opening van het Smaakpark op 2 juni op het kazerneterrein in Ede. Wethouder Leon Meijer hield een openingswoord en nu begint het grote werk.

‘We willen en kunnen dit niet alleen’, benadrukken Christian en Petra. ‘Het SmaakPark is voor iedereen en moet een ontmoetingsplek worden voor mensen met een voorliefde voor eerlijk, lokaal, lekker en duurzaam voedsel.

En dat niet alleen, het wordt ook een plek waar kleine- of startende foodondernemers een plek krijgen om hun producten te maken, te verkopen en aan onze gasten te laten proeven. Ook scholen, universiteiten en kennisinstellingen uit de Regio FoodValley worden bij het SmaakPark betrokken en natuurlijk gaan we door met het programmeren van interessante (fermentatie) workshops.

Het SmaakPark zal verschillende inkomstenbronnen hebben: workshops in de kookstudio, verhuur van de B&B kamers, verkoop van eten en drinken, ontwikkeling van nieuwe producten en verhuur van horeca ruimte in de Foodhal. Maar de verschillende ruimtes in het park en de foodhal zullen ook te huren zijn voor feesten, vergaderingen en presentaties. Door alle ruimtes zo multifunctioneel mogelijk te maken, zullen we dan ook een hoge bezettingsgraad kunnen halen.’

Kijk voor meer informatie op www.smaakpark.nl 

Naar overzicht