De Regio Foodvalley Business Driven Campus is een ontmoetingsplek waar onderwijs, onderzoek en foodbedrijven samen komen.

Regio Foodvalley Business Driven Campus voor food en innovatie in Nijkerk

Samen met haar partners uit bedrijfsleven, onderwijs en de overheid is Food Academy Nijkerk (FAN) bezig met de uitwerking van een Regio Foodvalley Business Driven Campus in Nijkerk. Dit is een gezamenlijke faciliteit voor bedrijven en onderwijs waar food en innovatie centraal staat.

Tijdens een ontwerpsessie op 28 oktober van 13:00 t/m 14:30 uur wordt het concept voor de Business Driven Campus verder vormgegeven in samenwerking met geïnteresseerde partijen.

Regio Foodvalley Business Driven Campus

De Regio Foodvalley Business Driven Campus is een ontmoetingsplek waar onderwijs, onderzoek en foodbedrijven samen komen. Kennisdeling op de gebieden van food en innovatie staat centraal, waarnaast de faciliteit ook mogelijkheden biedt tot een nauwe samenwerking tussen onderwijs en arbeidsmarkt. Zo komt er een leslocatie voor MBO-studenten en zijn er verschillende mogelijkheden voor foodgerelateerde bedrijven om zich te vestigen in de Business Driven Campus.

De precieze indeling van de Business Driven Campus wordt verder bepaald op basis van de wensen en behoeften van ge├»nteresseerde partijen. Op het moment worden er verdiepende gesprekken gevoerd om deze in kaart te brengen. Vanuit het bedrijfsleven is er bijvoorbeeld vraag naar kantoorruimtes, opslag- en koelingsfaciliteiten, maar ook naar testruimtes voor productontwikkeling en machines. 

Ontwerpsessie

Wil je een rol spelen in de Regio Foodvalley Business Driven Campus? Of wil je meer weten? Ge├»nteresseerden zijn van harte welkom tijdens de ontwerpsessie op 28 oktober van 13:00 t/m 14:30 uur. Locatie: Golden Tulip Ampt van Nijkerk, Berencamperweg 4 3861 MC Nijkerk. 

Voor meer informatie kun je ook terecht op www.foodacademynijkerk.nl of bel je naar Gert-Jan Koetsier op 06 25 34 17 36.

Naar overzicht