Regio Foodvalley stimuleert werken in de energietechniek

Werk in de energietechniek trekt aan door alle maatregelen die nodig zijn om energie te besparen of duurzame energie op te wekken. Een pop-up store in de maand november moet inwoners van de regiogemeenten interesseren voor werken in de energietechniek. Op 10 september 2019 vindt bij Technova in Ede een bijeenkomst plaats voor ondernemers die werk hebben in de energietechniek en geïnteresseerd zijn in dit initiatief.

Pop-up store

De pop-up store, die een plek krijgt in het Technova College Ede, wordt bekend onder de naam Honk1. Dit is de plek waar werkzoekenden en werkgevers bij elkaar komen op zoek naar de juiste match. Het werken in de energietechniek wordt in de winkel gepromoot bij jongeren en zij-instromers. Zij kunnen in de winkel ervaren wat het werk inhoudt en kennismaken met werkgevers op dat gebied. Daarnaast is de pop-up store interessant voor mensen die een (nieuwe) baan zoeken. Voor partnerbedrijven wordt immers actief gezocht naar passende kandidaten. De pop-upstore voor Regio Foodvalley is een initiatief van provincie Gelderland en wordt vooraf gegaan door edities in Arnhem (september) en in Apeldoorn (oktober).

Aanmelden bijeenkomst

Bent u een ondernemer en geïnteresseerd? Geef u dan op voor de bijeenkomst op 10 september van 17.00 tot 18.30 uur bij Technova in Ede (Bovenbuurtweg 7) via honk1@deparelscompagnie.nl . Vragen of ideeën zijn ook welkom. Meer informatie over Honk1 vindt u hier.

 

 

Naar overzicht