Regiopartners verbinden zich aan Living Lab Regio Foodvalley Circulair

Een brede circulaire beweging op gang brengen. Dat is de ambitie van het Living Lab Regio Foodvalley Circulair. Bij de kick off bijeenkomst van dit samenwerkingsprogramma op 13 februari in het Technova College in Ede verbonden regiopartners zich voor de komende 4 jaar aan tot samenwerking.

Ondernemers, onderwijs- en kennisinstellingen en overheidsorganisatie uit de regio Foodvalley, iedereen was er. Zij gaan samenwerken aan een circulaire economie in het programma Living Lab Regio Foodvalley CirculairDoel is om grondstoffen niet meer weg te gooien, circulaire verdienmodellen te ontwikkelen en samen de innovatiekracht en concurrerend vermogen van de regio te versterken. Met een samenwerkingsovereenkomst maakte het hele circulaire netwerk uit de regio duidelijk dat het serieus is. De uitvoering is meteen gestart. Via een Circulair Loket kunt u hulp, advies en kennis inwinnen.  

De start van Living Lab Regio Foodvalley was het slotevent van de Rabo Circulair Economy Challenge 2018 van de Rabobanken Vallei en Rijn en Gelderse Vallei. Na de zomer start er een nieuwe Rabo Circulair Economy Challenge voor ondernemers in de Foodvalley. Ook start dan Cirkelstad Veenendaal.

Doe mee

U kunt meedoen als partner. Kijk op www.regiofoodvalleycirculair.nl voor de mogelijkheden.

Naar overzicht