Start je eigen bedrijf in de herfst

Heb je nog geen plannen voor de herfstvakantie of heb jij misschien een briljant idee voor een bedrijf, maar weet je niet hoe je moet beginnen? En woon je in Regio Foodvalley? Dan is ZomerOndernemer echt iets voor jou! Zij helpen jongeren tussen de 15 en 23 jaar met het starten van een eigen onderneming. Tijdens ZomerOndernemer start jij, of samen met een vriend of vriendin, jouw eigen bedrijf onder professionele begeleiding. Het enige wat je nodig hebt is een goed idee!

Je volgt een programma met trainingen, workshops, interessante bedrijfsbezoeken en een feestelijke finale waarin je jouw bedrijf presenteert. Tijdens de training ZomerOndernemer | Herfstondernemer krijg je begeleiding van twee ervaren ondernemerscoaches die met enthousiasme, humor en af en toe een ferme duw  – in de juiste richting – jou helpen om van je leukste vakantiebaan ooit, een succes te maken. Je krijgt een startkapitaaltje en ja er is ook nog ruimte voor vakantie.

Gratis deelname

ledereen tussen de 15 en 23 jaar kan deelnemen aan ZomerOndernemer. Deelname is kosteloos, sterker nog, je ontvangt zelfs een startkapitaaltje om de eerste kosten te dekken. Het enige wat je nodig hebt, is een idee voor een bedrijf en een flinke dosis motivatie.

Kijk voor meer informatie en aanmelden op www.zomerondernemer.nl/foodvalley.

Naar overzicht