Subsidie voor digitaliseren MKB met hulp van studenten en experts!

Goed nieuws voor het bedrijfsleven uit de Regio Foodvalley! De landelijke overheid heeft regio's en clusters uitgedaagd om de digitalisering van het MKB bedrijfsleven een boost te geven middels het beschikbaar stellen van subsidies. Als FOV hebben we daarom meegewerkt aan een aanvraag vanuit de Regio Foodvalley met sleutelpartijen als ICT Campus, het COG/ROCA12/Technova, Knooppunt Techniek, Rabobank en Regio Foodvalley.

Als FOV hebben we daarom meegewerkt aan een aanvraag vanuit de Regio Foodvalley met sleutelpartijen als ICT Campus, het COG/ROCA12/Technova, Knooppunt Techniek, Rabobank en Regio Foodvalley.

De subsidieaanvraag is goedgekeurd en vanaf ongeveer september gaan we aan de slag met 5 'werkplaatsen' om het regionale MKB te ondersteunen in haar digitaliseringsvraagstukken. Studenten met experts kunnen worden ingezet bij ondersteuning in digitalisering en het inzetten van technische innovaties.

De 'werkplaatsen' c.q. aandachtsgebieden zijn:

  • Data Science
  • Automatisering
  • Online marketing & sales 
  • Robotisering
  • Internationalisering

Wil jij als MKB onderneming aan de slag met een van deze onderwerpen? Laat je dan zeker informeren via de FOV over de mogelijkheden die ontstaan door deze subsidie!

Naar overzicht