Veel plannen bij Conferentie Regio Deal Foodvalley

Tijdens de conferentie “Onderneem mee in de Regio Deal Foodvalley” spraken zo'n 200 ondernemers, kennisinstellingen en overheden met elkaar over de plannen, kansen en mogelijkheden van de Regio Deal Foodvalley. Een middag vol energie en mooie opbrengsten.

Een impressie van de middag

“Op 18 april hebben we dat met presentaties en een maquette laten zien aan ondernemers, de kennispartners en de raadsleden van omringende gemeenten. Ik kijk terug op een dag vol waardevolle ontmoetingen en gesprekken. De voorbereiding was grondig. De basis ligt er nu: een kansrijke samenwerkingsagenda van het Rijk en de regio met ambitieuze programma’s die kennisinstellingen, overheid en bedrijfsleven verbinden en versnellen.De planning van de Regio Deal is cruciaal. We staan in de startblokken. Ik heb er veel vertrouwen in.”

Susanna Butterman, Gemeente Ede

“Leuke opzet en locatie, mooie opkomst en enkele interessante presentaties.” Ondernemer Yvonne Derkse is enthousiast over de conferentie van 18 april. “Ons bureau verhuist deze zomer heel bewust naar deze regio. Wij willen vanuit ons vakgebied communicatie bijdragen aan de verdere ontwikkeling van dit prachtige gebied. Daarom was ik ook bij de conferentie. Om te horen waar we moeten zijn en hoe ik als ondernemer die bewust koos voor dit gebied daarin een rol kan spelen. De fundering ligt. Nu is het zaak om door te pakken en uit te voeren. Aan de slag dus!”

Yvonne Derkse, Off theGrid B.V.

Naar overzicht