Regio Foodvalley, De Gelderlander en Wageningen University & Research nodigen u uit voor het nationale verkiezingsdebat over Landbouw, Voedsel en Natuur. Een debat tussen kandidaat-Kamerleden van diverse politieke fracties.

Verkiezingsdebat Landbouw, Voedsel, Natuur en onze regio

Regio Foodvalley, De Gelderlander en Wageningen University & Research organiseren op 24 februari het nationale verkiezingsdebat over Landbouw, Voedsel en Natuur. Een debat tussen kandidaat-Kamerleden van diverse politieke fracties.

Op woensdag 24 februari tussen 20.00 en 21.00 uur wordt er gedebatteerd over de politieke toekomst van onze landbouw, in de nauwe relatie met natuur, de uitdagingen van klimaatverandering en de rol van voeding op onze gezondheid. Ook staan we nadrukkelijk stil bij welke rol regio’s, zoals Regio Foodvalley, kunnen spelen bij deze opgaves.

Joris Gerritsen, adjunct-hoofdredacteur van De Gelderlander en Janko van Sloten,
chef Achterhoek en Liemers van De Gelderlander, nemen u mee in een debat. Het debat zal online plaatsvinden, u kunt zich aanmelden via deze link of onderstaande button. U ontvangt een paar dagen voor het debat een link om het debat te volgen.

De livestream wordt uitgezonden op het YouTube kanaal van De Gelderlander. Lukt het niet op dit tijdstip, het debat is ook later terug te kijken, zonder interactie uiteraard.

Aanmelden

Wilt u meer informatie over de verkiezingen 2021 en Regio Foodvalley? Bezoek dan onze pagina regiofoodvalley.nl/verkiezingen2021

Naar overzicht