Dertig dagen meer plantaardig eten. Durft jouw organisatie de uitdaging aan?

Regio Foodvalley nodigt bedrijven en organisaties uit om mee te doen met de Veggie Challenge. Samen met werknemers en studenten uit de regio gaan we in november de uitdaging aan om 30 dagen meer plantaardig te eten: dat zorgt voor impact! 

Elke organisatie in de regio kan deelnemen met één of meerdere teams. Dertig dagen lang ontvangt elke deelnemer via de app lekkere recepten, inspiratie en tips en met een tracker wordt de impact inzichtelijk gemaakt. Het is een impactvolle teambuilding activiteit om samen met collega’s te doen en het draagt bij aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Op 31 oktober starten we met een gezamenlijke kick-off bijeenkomst en de Veggie Challenge begint op 1 november 2022.

Meer informatie

Doe duurzaam en eet meer plantaardig. Durft jouw organisatie de veggie challenge aan? Meld je dan op via de website Veggie Challenge of door een mail te sturen naar freya.hiemstra@proveg.com

Elke organisatie ontvangt:

  • Kick-off inspiratiesessie op 31 oktober met alle deelnemende organisaties in Regio Foodvalley;
  • Online eindpresentatie op 1 december;
  • Gepersonaliseerde inschrijfpagina waar deelnemers zich kunnen aanmelden;
  • Flyer om te delen binnen de organisatie;
  • Toegang tot een eigen pagina in de app en mogelijkheid om deel te nemen met verschillende teams;
  • Eindrapportage met alle besparingen (land, water, CO2 en dierenlevens)
  • Social media shareables om intern en extern te delen

Klik hier voor een korte presentatie (pdf, 11 MB) om een beter beeld te krijgen hoe de Veggie Challenge eruit ziet.

Duurzaam voedselsysteem

Een duurzamer voedselsysteem draagt bij aan het voeden van de groeiende wereldbevolking en het verbeteren van het klimaat. In Regio Foodvalley hebben we de kennis en innovatie om hier aan bij te dragen. We werken aan een voedselsysteem waarin we gevarieerd eten met een gezonde balans in de consumptie van plantaardige en dierlijke eiwitten en waarin we verspilling tegengaan.

De veggie challenge is een initiatief van Proveg International.