Welke student wint dit jaar de Young Talent Award?

Regio Foodvalley reikt op 19 oktober 2022 de ‘Young Talent Award’ uit aan studenten of studententeams met het meest innovatieve idee. De winnaar van deze innovatiewedstrijd ontvangt niet alleen de Young Talent Award, maar krijgt ook professionele begeleiding om de innovatie verder uit te werken.

Vorig jaar won Doede Scherphof uit Rhenen de Young Talent Award. Hij had de beste duurzame (technologische) oplossing voor een (maatschappelijk) probleem en kreeg de meeste stemmen van het aanwezige publiek. Levelupgamified is een methode om lesstof meer ‘game-achtig’ te maken, zodat slimme leerlingen geen motivatieproblemen – en dus uitval – meer krijgen.

Twee andere teams gingen evenmin met lege handen naar huis. Schijtzak pitchte met hun mest voor in de tuin (rechtstreeks van de boer) en Sharicle verdiende met hun app voor deelauto’s een trofee en een heerlijke taart.

De uitreiking van de Young Talent Award is onderdeel van de prijsuitreiking van de Innovatieprijs Regio Foodvalley 2022 op 19 oktober 2022 in ‘De Basiliek’ in Veenendaal.

Aanmelden

Woon of studeer jij in Regio Foodvalley?
Heb jij of hebben jullie een innovatief idee waarmee je de wereld wilt veroveren?
Meld je aan via www.innovatieprijsregiofoodvalley.nl.