Flyer van ZomerOndernemer 2022

Zomerondernemers Regio Foodvalley gezocht

Op 19 juli 2022 start het gratis programma Zomerondernemer Regio Foodvalley. Jongeren tussen 15 en 22 jaar kunnen zich nu aanmelden voor dit ondernemersproject in de zomervakantie. Deelnemers ervaren tijdens het project hoe het is om te ondernemen. Begeleid door trainers starten ze een eigen bedrijf.

Een eigen bedrijf in zes weken

De jongeren volgen een programma met trainingen, workshops en interessante bedrijfsbezoeken. De ZomerOndernemers krijgen begeleiding van twee ervaren ondernemerscoaches die hen helpen om van hun eerste bedrijf een succes te maken. Het traject is gratis en helemaal zonder verplichtingen. Na de zomer bepalen de deelnemers zelf of ze doorgaan met hun bedrijf. Jongeren die verder gaan met hun bedrijf krijgen een businessmaatje: een ervaren ondernemer uit Regio Foodvalley die hen nog een jaar lang tips en advies geeft.

Start met een driedaagse bootcamp

Op 19 juli gaat ZomerOndernemer Regio Foodvalley van start met een driedaagse ‘bootcamp’. Ontmoeten en samenwerken staan centraal. Als het kan is de training face-to-face, anders digitaal. In augustus staan bezoeken aan lokale ondernemers op het programma, met workshops, presentaties en rondleidingen. Het programma eindigt met een feestelijke finale waarin ieder zijn of haar bedrijf presenteert. ZomerOndernemer Regio Foodvalley sluit aan bij ZomerOndernemer Rijk van Nijmegen.

Data en locatie (let op! gewijzigd)

Locatie: StartUp Nijmegen Stationsplein 26 in Nijmegen
          
Driedaagse training         
Dinsdag, woensdag en donderdag    
19, 20 en 21 juli          
          
Terugkomdagen, op donderdag:    

  • 28 juli         
  • 4 augustus         
  • 11 augustus         
  • 18 augustus             

Kick Out : Donderdag 25 augustus: 15:00 – 20:00

De deelnemers ontvangen een reiskostenvergoeding voor de reis van en naar Nijmegen.

Aanmelden

Aanmelden kan via de website van ZomerOndernemer Regio Foodvalley.
Ook ondernemers die hun bedrijf willen laten zien of jongeren willen coachen kunnen zich via deze website nog aanmelden.

Update artikel: 29 juni 2022