Provada 2016 - The next step

Standontwerp 2016

Regio FoodValley staat dit jaar voor de zesde keer op de Provada. De FoodValley regio staat nationaal en internationaal bekend om de unieke combinatie van agro, food en logistiek enerzijds en kennis, research en innovatie anderzijds. En dat alles in een prachtig, groen en gevarieerd landschap. Van stedelijk gebied tot landerijen, rivieren en heuvellandschappen. En niet te vergeten Het Nationaal Park De Hoge Veluwe. Kortom Regio FoodValley heeft een uitermate geschikt vestigingsklimaat voor bedrijven en ondernemers.

Bezoek de stand van Regio FoodValley tijdens de Provada van 7 t/m 9 juni 2016 in Amsterdam RAI . Wij staan in hal 10, standnummer 13.

Smart cities vragen om smart Vervoer - dinsdag 7 juni 2016

Regio FoodValley presenteert zich tijdens de Provada 2016 met een nieuw vervoersconcept: WEpods, zelfrijdend vervoer. Geen chauffeur, geen stuur  en rijdend tussen het normale verkeer op de openbare weg. De provincie Gelderland is initiatiefnemer van het project WEpods. FoodValley is de proeftuin.

Wij nodigen u graag uit kennis te maken met het voertuig, de techniek, maar vooral met de kansen voor toepassing in zogenoemde ‘smart cities’. Dit is het thema van de dag tijdens de Provada. Tijdens een lunchlezing willen wij met u nadenken over de rol die Nederland kan spelen in het oplossen van uitdagingen van miljoenensteden. De bijeenkomst vindt plaats op dinsdag 7 juni 2016 van 11.30 uur tot 12.15 uur in de Provada Arena (hal 11). Download hier de uitnodiging.
Opgeven kan door een mail te sturen naar jolanda.wauben@regiofoodvalley.nl.

Thema Provada 2016

In snel tempo volgen veranderingen elkaar op. Er is een nieuw, dynamisch speelveld aan het ontstaan waarop elke vastgoedpartij zijn positie voortdurend moet bepalen. O.a. Robotica, Internet of Things, Big data, gebruik versus bezit, verleiden en beleven. Met nieuwe mogelijkheden moet de volgende stap genomen worden. Vooruit kijken, denken en aanpakken. Gericht op het resultaat. Niet meebewegen is geen optie. Dus.... The Next Step.

De Provada is de grootste vastgoedbeurs van de Benelux. De plek waar ontwikkelaars, beleggers, consultants, financiers, eindgebruikers en gemeenten elkaar in een professionele omgeving ontmoeten. Gedurende drie beursdagen worden plannen, ideeën en visies met elkaar gedeeld. Meer informatie over de Provada staat op www.provada.nl.