Mensen aan tafel in overleg

Wat is de Ondernemersdesk?

De Ondernemersdesk Regio Foodvalley is eind 2021 opgericht, door en voor ondernemers. De Ondernemersdesk staat klaar om jou te helpen bij vragen over bijvoorbeeld ruimte om te groeien, personeelsvraagstukken, (bij)scholing of mogelijkheden voor financiering en/of subsidie.

Ondernemersdesk wijst de weg 

Je kent het vast wel als ondernemer: je zit met een vraag en weet niet goed waar je moet zijn om die beantwoord te krijgen. De Ondernemersdesk staat klaar om jou te helpen, legt verbindingen met relevante partijen en geeft niet op tot we jouw vraag hebben beantwoord. Of het nu gaat om contact met andere ondernemers, ruimte om te groeien, vragen over voldoende personeel, (bij)scholing, of mogelijkheden voor financiering of subsidie, we zetten je op het juiste spoor zodat jij kan doen waar je goed in bent: ondernemen.  

Ondernemersdesk verbindt 

Regio Foodvalley is een economisch sterke regio, waarin ondernemers, overheid, onderwijs en andere organisaties al jarenlang samenwerken aan duurzame groei. De Ondernemersdesk verbindt partijen die elkaar kunnen helpen bij nieuwe initiatieven, innovatie, netwerkvorming en uitvoering. Zo versterken we de economische kracht van de regio en dragen we bij aan een versnelling van de groeipotentie van Foodvalley  

Ondernemersdesk zet de ondernemer centraal 

Er zijn op dit moment al heel veel goede initiatieven die actief bijdragen aan de economische kracht van de regio. Denk aan de Regiodeal, de Strategische Agenda, de MKB-deal, Human Capital Agenda en noem maar op. Maar wat betekenen die initiatieven voor mij als ondernemer? De Ondernemersdesk zet de ondernemer centraal en is de schakel tussen initiatieven en ondernemers. Daarbij wachten we niet op wat er op ons af komt, maar zitten we ook aan tafel om de behoefte van ondernemers te vertalen in nieuw regionaal beleid, programma‚Äôs en projecten die aansluiten op de wensen van ondernemers in de regio.