Gratis mobiliteitsscan voor werkgevers in Gelderland

Vanuit het Gelders Energieakkoord wordt een gratis mobiliteitsscan beschikbaar gesteld voor de geïnteresseerde ondernemers die het thema duurzaamheid willen aanpakken. Deze scan wordt onder de naam Mobilitylabel gratis door de provincie Gelderland aangeboden. De scan wordt aangevraagd via de Gelderse mobiliteitsmakelaars. Via deze link vindt u de mobiliteitsmakelaar bij u in de regio. Hij of zij biedt verdere ondersteuning, doorverwijzing en advies.

Wat halen ze op: inzicht in de mogelijkheden om tot CO2- én kostenreductie te komen. Dat gaat natuurlijk niet vanzelf. Het vraagt ook om actie vanuit de organisatie zelf. Naast de scan en het verkregen inzicht is er ook meteen een mogelijkheid om de inzichten in het de praktijk uit te voeren. Daarvoor komt GEA-partner MobilityMixx in beeld. Zij kunnen uw organisatie ondersteunen in daadwerkelijke verduurzaming van het zakelijke en woon-werkvervoer. Bijvoorbeeld door automatische registratie van km-vergoedingen bij woon-werkverkeer of bij het opzetten van een fietsplan voor werknemers. Zij verzorgen bijvoorbeeld ook het vervoersaanbod bij GEA-partner WUR. Meer weten? Neem dan contact op met Martijn van den Bos (Sales Manager, MobilityMixx).

Wilt u ook het vrachtvervoer verduurzamen, neemt u dan contact op met Marco Vellema (laadconsulent, thematrekker Logistieke laadinfra). Hij kan u dan op weg helpen met de verduurzaming van uw logistieke vervoersbewegingen.
Mooie concrete kansen dus! Doe mee en maak de volgende stap in verduurzaming.

Naar overzicht