Scholingsvouchers voor werkenden

Categorieën

  • Kennis en vakmanschap

Projectvoortgangsinformatie

Fase

In uitvoering

Gerealiseerd

30%

Voortgang

  1. Naar verwachting
  2. Heeft aandacht nodig
  3. Er zijn problemen

Budget

  1. Naar verwachting
  2. Heeft aandacht nodig
  3. Er zijn problemen

Ben jij lekker aan het werk en wil je graag iets nieuws leren?

Over het project

Vanaf augustus 2023 zijn er weer een aantal scholingsvouchers beschikbaar! Specifiek voor mensen die al aan het werk zijn en een vast dienstverband hebben. In de branche energietransitie als bijvoorbeeld monteur maar ook voor andere branches. De scholingsvoucher is ter waarde van € 1000,- en kan jou net dat duwtje in de rug geven om een nieuwe opleiding te volgen.

Met de Scholingsvouchers voor werkenden geven wij uitvoering aan het Gelrepact. Het Gelrepact zet in op het stimuleren van Leven Lang Ontwikkelen en het bevorderen van de instroom in krapteberoepen. De projecten uit het Gelrepact dragen bij aan de ambities van Human Capital Agenda Regio Foodvalley.

Aanvragen:

Woon jij in een regiogemeenten van Regio Foodvalley en wil jij in aanmerking komen voor een scholingsvoucher? Stuur een mail naar foodvalley@leerwerkloket.nl met jouw naam, leeftijd, telefoonnummer en vergeet niet de opleiding te noemen met een motivatie.
Zet in het onderwerp: aanvraag scholingsvoucher.

Planning

De scholingsvoucher zijn aan te vragen tot juli 2024.

Partners

Leerwerkloket, provincie Gelderland, Regio Foodvalley.

Meer informatie

Voor meer informatie over de Scholingsvouchers voor werkenden, neem contact op met de projectleider via de onderstaande gegevens.

Contactpersoon