2. Voeding & Gezondheid

Gezonde voeding van prille start tot oude dag

We creëren een omgeving die mensen verleidt tot het eten van gezond en duurzaam voedsel, onder andere bij bedrijven, gemeenten, scholen en ziekenhuizen. Door gezonder te eten, worden onze inwoners zelf ook gezonder.

Door kennis te koppelen aan de praktijk en vooral door te doen, richten we ons op de opgave om een gezonde voedselomgeving voor iedereen te realiseren. Een omgeving waar een gezonde en duurzame keuze voor iedereen gemakkelijk vindbaar en toegankelijk is. Over dit onderwerp maakten we recent een podcast. Deze podcast is hier te beluisteren.

Door ons te richten op verbeterde informatie en richtlijnen voor zowel patiënten als (zorg)professionals werken we aan voeding op maat voor kwetsbare groepen.

Binnen de Regio Deal Foodvalley werken we via zes werkpakketten aan gezonde voeding. Wilt u meer weten over dit thema? Of eraan meewerken? Neem dan contact op met Anne van de Wiel.

Naar het overzicht