< Enquête regionale energievisie
30.05.2017 09:46 Leeftijd: 362 days

Experttafel ‘Voedselveiligheid en Traceability’

De Experttafel is een van de projecten uit het Uitvoeringsprogramma Triple Helix Regio FoodValley. De tweede Experttafel wordt op donderdag 15 juni 2017 op Wageningen Campus georganiseerd. Het thema van deze experttafel is ‘Voedselveiligheid en Traceability’. Twee specialisten van de WUR en tevens werkzaam bij het onderzoeksinstituut RIKILT zijn gevraagd om de deelnemers onder andere bij te praten over de nieuwe ontwikkelingen op dit gebied.


De Experttafels richten zich op bedrijven en ondernemers uit de maak- en agrifood industrie. Geïnteresseerde bedrijven kunnen hier de uitnodiging downloaden of zich direct aanmelden bij Regio FoodValley via info@regiofoodvalley.nl.

De Experttafel is een initiatief van Triple Helix Regio FoodValley ondersteund door de provincie Gelderland. De organisatie is in handen van RCT Gelderland en in samenwerking met WUR. De experttafels worden van harte aanbevolen door VNO-NCW Midden en de FOV.

In totaal worden er ongeveer vijf Experttafels georganiseerd. De eerste Experttafel heeft plaatsgevonden op 15 maart bij BBS Convenience Food in Barneveld. Het thema was ‘Biobased Verpakken’.