< Barneveld “ongelooflijk blij” met totaalaanpak van aansluiting A1/A30
02.01.2018 11:33 Leeftijd: 200 days

Twee regiotoppers in het zonnetje

Aan het einde van het jaar 2017 staat Regio FoodValley graag stil bij twee bijzondere professionals die een grote bijdrage hebben geleverd aan het succes van onze regionale samenwerking. Arjan Bossenbroek (Gemeente Barneveld) en Regina Jansen (Gemeente Ede) hebben dit jaar veel werk verzet voor de Aanpak Luchtkwaliteit in Regio FoodValley. Deze inzet is niet ongemerkt gebleven en heeft er zelfs toe geleid dat het project landelijke bekendheid heeft gekregen en is vermeld in het Regeerakkoord.


Op de foto feliciteert Arjen Droog Regina Jansen

Arjen Droog feliciteert Regina Jansen

Zij hebben draagvlak en co-financiering geregeld door een vernieuwende aanpak samen met de Triple Helix partners. Er is een expertise centrum opgezet en er zijn afspraken gemaakt over het testen van nieuwe meettechnieken in pilots. Ondanks dat het niet altijd makkelijk was en ze moesten schipperen met tijd, hebben ze met enthousiasme en vasthoudendheid aan het project gewerkt.

De regio waardeert dit zeer en namens het regiobestuur en regiokantoor hebben we ze met een attentie bedankt voor hun tomeloze inzet. Op de foto’s ontvangen Arjan en Regina van Arjen Droog, de regiosecretaris een bedankje en een attentie.