< Arbeidsmarkt netwerkevent FoodValley goed bezocht
11.10.2017 10:50 Leeftijd: 350 days

World Food Day - 14 oktober

Op zaterdag 14 oktober 2017 is World Food Day. Dit jaarlijkse evenement vindt dit jaar plaats in Ede (in de Mauritzkazerne). Gemeente Ede, de foodgemeente, is aanwezig met de “Tuin van Ede”. Regio FoodValley staat ook in de tuin van Ede. Wij testen de kennis van de bezoekers met een quiz over de regio. Kom je ook struinen in de voedseltuinen? En test je kennis over deze regio!


Het programma van World Food Day 2017 is omvangrijk, divers en verrassend! Struin lekker rond over de streekmarkt en ga langs de verschillende pop-up programma’s op de begane grond van de Mauritskazerne terwijl je naar een gezellig bandje luistert en geniet van lekker eten. Of  doe mee aan één van de kookworkshops, praat mee in de talkshows, bekijk een mind blowing food film of ga op excursies naar foodondernemers in de omgeving. Kijk voor het volledige programma op www.worldfoodday.nl.

Het evenement is gratis toegankelijk. Wil je deelnemen aan een van de workshops en/of excursies, dan moet je je van te voren aanmelden via www.worldfoodday.nl. Gebruik hiervoor de kortingscode WFD17EDE en je krijgt 50% korting op de tickets voor excursies en workshops. Vanwege de verwachte drukte adviseren wij iedereen om op de fiets of met het openbaar vervoer te komen.