Informatiebijeenkomst kansen in de korte keten

Hoe richt je een verdienmodel in voor het agrarisch bedrijf van de toekomst? Welke kansen liggen er in nieuwe concepten en korte ketens? Boeren werken op veel punten al duurzaam. Maar soms zijn er ook nog stappen te zetten: op het gebied van duurzaamheid, beter vermarkten van producten of slimmer samenwerken in je keten. De Regio Deal Foodvalley helpt agrarische ondernemers op weg naar toekomstbestendig boerenbedrijf met een nieuwe serie verdiepende masterclasses. 

Duurzaam verdienmodel
In de masterclass gaan maximaal 15 agrarische ondernemers aan de slag met nieuwe toekomstscenario’s. Hoe zorg je voor een onderscheidend product? Hoe kom je tot meer verkoop, waardering en verdienvermogen? Welke samenwerkingsvorm(en) zijn er wat is de beste plek in de keten? Ook onderzoeken ze de mogelijke maatschappelijke en financiële kosten en baten van de verschillende opties. 

Samen aan de slag
De Masterclass bestaat uit 7 bijeenkomsten met een breed toegankelijk ochtendprogramma én een verdiepend middagprogramma exclusief voor agrarisch ondernemers. Zij gaan samen met experts en collega’s aan de slag met hun eigen businessmodel voor een gezond en toekomstbestendig landbouwbedrijf. De Masterclass start op 12 oktober 2021. Wil je meer informatie over wat deze Masterclass je kan bieden en wie ervoor in aanmerking komt? Meld je nu aan voor de online informatiesessie op 7 september