Bespaar geld met thuiswerken

Vraag jouw gratis voucher aan voor advies op maat

Wil je - op termijn - geld besparen, flink bijdragen aan CO2-reductie en het welzijn van je medewerkers een boost geven? Ga dan nu aan de slag met structureel thuiswerkplan. Hoe? Met gratis advies op maat, zodat je snel en slim een plan maakt dat past bij jouw organisatie.

Aanmoedigen van thuiswerken
Veel werkgevers ervoeren de afgelopen maanden de positieve effecten van thuiswerken. Niet gek dus, dat veel organisaties ook na de coronacrisis thuiswerken willen blijven aanmoedigen en faciliteren. Maar hoe doe je dit slim? Veel werkgevers beschikken niet over de benodigde kennis en expertise om een goed thuiswerkplan te maken. De provincie Gelderland schiet werkgevers te hulp met thuiswerkvouchers, waarmee organisaties extern advies kunnen inwinnen bij het maken van een thuiswerkplan.

Hybride werken heeft de toekomst
Uit onderzoek blijkt dat de beste kans op behoud van een hybride vorm van werken een mix is van de juiste spelregels, faciliteiten, organisatiecultuur en motivatie. Door deze af te stemmen op de verschillende rollen en verantwoordelijkheden in een organisatie, vergroot de kans op succesvolle gedragsverandering. Ook het herzien van financiële vergoedingen voor reis- en werkkosten horen daarbij. Op ZoWerktHet.nl vind je hiervoor tips en voorbeelden.

Voucher voor extern advies
Met een thuiswerkvoucher kunnen Gelderse werkgevers met meer dan 50 werknemers 80% van de kosten voor de inhuur van extern advies ten behoeve van een thuiswerkplan vergoed krijgen. Dit geldt tot een maximum van €4.000,-. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw organisatie? Maak een afspraak met één van onze mobiliteitsmakelaars, ook voor het aanpassen van jouw reis- en werkkostenregelingen en het verduurzamen van jouw mobiliteitsbeleid.

Ik wil een afspraak inplannen!