BOOT regionale awardwinnaar Beste Fietswerkgever

Landelijk mobiliteitsplatform ‘Zo Werkt Het’ voerde de afgelopen maanden campagne om de beste Fietswerkgever van Nederland te vinden. En met succes! Vanuit heel Nederland hebben werknemers hun bedrijf genomineerd, omdat zij vinden dat zij de beste Fietswerkgever van Nederland hebben. Mobiliteitsregio Gelderland, waarbinnen deels ook Regio Foodvalley valt koos 3 regionale winnaars in de categorieën 1-50 werknemers, 51-200 werknemers en 200 en meer werknemers.

Winnaars mobiliteitsregio Gelderland

In Gelderland zijn de winnaars: ROVA Achterhoek, BOOT ingenieurs in Veenendaal en politie Nederland. Al deze bedrijven hebben hun basisvoorzieningen goed op orde. Voldoende fietsenstallingen, reparatiesetjes beschikbaar en ruimte om fietskleding op te bergen.

BOOT Ingenieurs beste fietswerkgever van de regio

We zijn trots op BOOT uit Veenendaal (Regio Foodvalley) die deze award in de wacht sleepte en zich daarmee beste fietswerkgever van de regio mag noemen. Regio Foodvalley feliciteert BOOT dan ook van harte met deze prijs. Bij BOOT kunnen werknemers die met de fiets komen punten sparen via een app. Dat maakt het fietsen naar het werk nog aantrekkelijker.

Cobi Sloof (P&O professional) en Kees Boot (algemeen directeur) namen de award in ontvangst uit handen van mobiliteitsmakelaar van Regio Foodvalley Pieter Keeris.

Bekendmaking landelijke winnaars

Naast de regionale prijzen, is het ook mogelijk om landelijk in de prijzen te vallen. Op dinsdag 21 november 2023 maakt een onafhankelijke jury bekend welke bedrijven zich de beste Fietswerkgever van Nederland per categorie mogen noemen.

Over Zo Werkt Het

Zo Werkt Het is een landelijke campagne van provincie Gelderland én alle andere mobiliteitsregio's in Nederland. Provincie Gelderland wil hiermee werkgevers stimuleren om werknemers slim en schoon te laten reizen. Via provincie Gelderland zijn alle Gelderse regionale werkgeversaanpakken aangesloten op de campagne. Het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat ondersteunt de campagne en de regionale werkgeversaanpakken. Meer informatie vind je op www.zowerkthet.nl/award