Doe mee aan de Nationale fietsmaand

Slim, duurzaam en gezond werken en reizen. Zo maken we Regio Foodvalley voor iedereen bereikbaar. Zoveel mogelijk medewerkers op de fiets helpt daarbij!

Mei is de Nationale fietsmaand!

Wil je op een leuke manier aan de slag met CO2-reductie en zorgen voor vitale collega’s binnen jouw organisatie? Fiets in de meimaand mee via Love to Ride en motiveer jouw medewerkers op de fiets naar het werk te komen. Meld je aan op het platform van Love to ride. Hét fietsprogramma voor werkend Nederland waar je in regio Foodvalley nu kosteloos aan deel kunt nemen.

Verdien deze maand punten met het noteren van fietsritten in de app en maak kans op mooie prijzen! Voor de organisatie die de meeste collega's op de fiets krijgt (percentueel), hebben we een leuke en lekkere verrassing! Deze prijs wordt mogelijk gemaakt door De Boomgaard Lunteren.
Je kunt de hele maand mei meedoen. Doen jullie ook mee?

Programma Nationale fietsmaand

Op dinsdag 14 mei zijn op een aantal plekken in de regio fietsmonteurs aanwezig waar je gratis je fiets kunt laten controleren. De monteur geeft je advies over hoe jij je fiets weer helemaal rijklaar maakt voor nog vele kilometers in de buitenlucht. Kleine reparaties worden vervolgens kosteloos gedaan. Denk aan het vervangen van een lampje, batterij of remblokje. Dus check jouw locatie en fiets langs! Houd deze website in de gaten voor meer informatie over waar je de fietsmonteurs kunt vinden.

Op dinsdag 14 mei vind je de fietsmonteur op de volgende locatie:

  • Wageningen, locatie WUR, van 08.00uur tot 17.00uur: Droevendaalsesteeg, naast de open fietsenstalling 
  • Ede, Entree Technova College/Makerslab van 08.00uur tot 17.00uur: Bovenbuurtweg 7
  • Scherpenzeel, Plein 1940 van 08.00uur tot 17.00uur: op het plein naast de standplaats van de viskraam
  • Barneveld, bedrijventerrein de Briellaerd van 08.00uur tot 17.00uur: Anthony Fokkerstraat 2

Enthousiast geworden en direct aan de slag?

Meld je dan aan op Love to ride. Download ook de communicatie toolkit via de website van Love to ride. Daarmee motiveer je ook collega’s om mee te doen.

Wil je met jouw organisatie deelnemen en kun je wat hulp gebruiken? Dan helpt onze mobiliteitsmakelaar Pieter Keeris je graag verder. Neem contact op met Pieter Keeris via pieter.keeris@vision-share.nl.

  • Bespaar geld en breng de vervoerskosten omlaag
  • Draag bij aan een beter milieu
  • Verbeter de algehele conditie van medewerkers

Regio Foodvalley Slim op weg werkt samen met Da's zo gefietst! van het ministerie van IenW.