Doet jouw organisatie ook mee aan de Fiets naar je Werk Dag?

Op donderdag 19 mei vindt de landelijke Fiets naar je Werk Dag plaats. Fiets je ook mee? Laat de auto voor één dag staan en pak lekker je fiets naar het werk. Zie het als een mooi startpunt van iets goeds. Voor je eigen gezondheid, om je werkdag met een fris hoofd te starten (en als je naar huis fietst weer snel te vergeten) en natuurlijk voor het milieu. Kom je al regelmatig op de fiets naar het werk, dan weet je precies wat we bedoelen. Deel dan dat gevoel vooral met je collega’s en spreek bijvoorbeeld af om samen te fietsen! 

Wil je graag meedoen als werkgever? Doen! Ook al werken er misschien minder medewerkers op locatie dan voor de coronacrisis, de Fiets naar je Werk Dag blijft een mooie stimulans om op die dag de fiets te pakken. Meedoen is heel eenvoudig. Het draait in eerste instantie alleen om communicatie. Het allerbelangrijkste is om je medewerkers die op locatie of thuis werken via je interne communicatiekanalen attent te maken op de dag en ze te stimuleren om te gaan fietsen.

Daarnaast kun je de dag zelf op het werk aankleden zoals je zelf wilt. NFP Groep - initiator van de Fiets naar je Werk Dag - geeft je graag wat tips ter inspiratie. Bekijk daarvoor hun werkgeverspagina:

Tips en inspiratie voor werkgevers