Afgelopen week lanceerden we de website Slim op weg Regio Foodvalley. Hier vindt oplossingen, ideeën en tools om onze regio bereikbaar én leefbaar te houden. Slim, duurzaam en gezond.

Live: website ‘Slim op weg Regio Foodvalley’

Afgelopen week lanceerden we de website Slim op weg Regio Foodvalley. Hier vind je oplossingen, ideeën en tools om onze regio bereikbaar én leefbaar te houden. Slim, duurzaam en gezond.

Mobiliteitsconvenant

Bijna een jaar geleden ondertekenden provincie Gelderland, provincie Utrecht, Regio Foodvalley en diverse werkgevers het Mobiliteitsconvenant Regio Foodvalley. In dit convenant legden grote en kleine werkgevers uit de regio afspraken vast over het stimuleren van duurzame mobiliteit van hun werknemers. Op de website ‘Slim op weg Regio Foodvalley’ houden we u op de hoogte van alle actualiteiten en activiteiten rondom dit convenant.

Stappenplan voor mobiliteitsbeleid

Eén van de tools die terug te vinden is op de website is het stappenplan voor mobiliteitsbeleid. Wil je zelf aan de slag gaan? Dan helpen deze 6 stappen je goed op weg. En kom je er toch niet helemaal uit? Dan denkt onze mobiliteitsmakelaar, graag met je mee en geeft gratis advies op maat.

Op de hoogte blijven?

De komende maanden vullen we de website verder aan met handige tips en tools. Daarnaast starten we vanaf oktober met een mobiliteitsnieuwsbrief voor de regio. Hierin delen we de nieuwste ontwikkelingen en ervaringen van andere werkgevers.