Eetomgeving
Een gezonde en duurzame eetomgeving nodigt uit om een gezonde en duurzame keuze te maken. Daarom is in de Regio Deal Foodvalley vier jaar lang onderzocht hoe de eetomgeving wijk, onderweg, werk, zorg en horeca gezonder en duurzamer kan worden gemaakt. De geleerde lessen uit deze proeftuin bieden inspiratie om zelf aan de slag te gaan met het gezonder en duurzamer maken van de eetomgeving.
Bekijk onderstaande infographic of klik verder naar een van de eetomgevingen wijk, zorg, mkb en onderweg of horeca voor systeemkaarten, stappenplannen, rapporten en andere informatie.
Eetomgevingen
Nieuws
-
Aan de slag met de gezonde en duurzame eetomgeving
-
Voedselomgeving mkb vraagt aandacht
-
Weinig gezond en vegetarisch voedsel op bevrijdingsfestival Wageningen
-
Hoe maak je de voedselomgeving langs snelwegen gezonder?
-
Wat karakteriseert de voedselomgeving in ziekenhuizen en zorginstellingen?
-
Gezamenlijke zoektocht naar een gezonder voedselaanbod onderweg
-
Praat mee over gezond eten en drinken onderweg
-
Aan de slag met de gezonde voedselomgeving in de wijk
-
Dealmaker Maartje Poelman, WUR
-
Gezonder en duurzamer eten in de wijk
-
Dealmaker Marleen Gillebaart, Universiteit Utrecht
-
Programma Gezonde en duurzame eetomgeving van start
-
Gezonde eetomgeving in de zorg onderzocht
Contact
Frédérique Rongen
T: 0317-487913
M: frederique.rongen@wur.nl
Maartje Poelman
T: 0317-482372
M: maartje.poelman@wur.nl
Marleen Gillebaart
T: 030 -2531244
M: M.Gillebaart@uu.nl