Innovatieprijs Regio Foodvalley

Categorieën

  • Innovatie en circulair

Hét podium voor innovatieve ondernemers in Regio Foodvalley

In Regio Foodvalley wordt volop gewerkt aan de toekomst. Met slimme ideeën, onverwachte samenwerkingen en een gezonde dosis pragmatisme kom je tot de mooiste innovaties. De Innovatieprijs Regio Foodvalley zet deze innovaties - én de ondernemers die ze ontwikkelen - in de spotlights. Op 16 oktober 2024 wordt de prijs opnieuw uitgereikt tijdens een feestelijke avond in de Mauritskazerne in Ede.

Meld je innovatie aan!

Ondernemers met innovatieve, slimme producten, diensten of processen, ontstaan uit een samenwerking én die bijdragen aan een circulaire economie, kunnen zich tot en met 25 augustus 2024 aanmelden. Een vakjury maakt vervolgens bekend welke drie ondernemers voor de prijs worden genomineerd.

Ben jij ondernemer in Regio Foodvalley en heb jij een innovatief product of idee? Meld je innovatie dan snel aan voor de categorie Agrifood, ICT of Maakindustrie.

Meld je innovatie aan!

Young Talent Award 2024

De Young Talent Award is een innovatiewedstrijd voor studenten(teams) en jonge talenten uit Regio Foodvalley tijdens de Innovatieprijs Regio Foodvalley. Doede Scherphof uit Rhenen (de bedenker van ‘Levelupgamified’), Celine van de Watering en Ruben Autsema (de bedenkers van StatieHeld) en Chesley Verbond (de bedenker van ItsyCycle) wonnen in respectievelijk 2021, 2022 en 2023 de Young Talent Award. Ben jij de volgende die de Young Talent Award in ontvangst neemt?

Ben jij student in Regio Foodvalley en heb jij hét innovatieve idee?

Meld je innovatieve idee of product aan

Aanmelden kan tot 30 september 2024. Daarna maakt een vakjury drie genomineerden bekend.

Ik wil erbij zijn

De uitreiking van de Innovatieprijzen Regio Foodvalley 2024 vindt plaats op 16 oktober 2024 in Ede. Via de onderstaande button kan je je aanmelden.

Ik wil erbij zijn