Save the date: Ontdek en Ontmoet Regio Foodvalley

Vrijdag 7 juni is het zover. Dan nemen wij je mee naar een duurzaam Regio Foodvalley tijdens onze jaarlijkse netwerkbijeenkomst. Bereid je voor op een middag vol ontdekkingen. Een middag waarbij we de diversiteit en impact van duurzaamheidsinitiatieven in onze regio in de schijnwerpers zetten. Een inspirerende middag waarin we op pad gaan in de regio. Wij laten je graag zien met welke inspirerende projecten we samen in Regio Foodvalley duurzaam invulling geven aan de Strategische Agenda 2020-2025. En hoe de Regio Deal Foodvalley daar concreet aan bijdraagt.

Maar dat is niet alles! Deze bijeenkomst biedt jou ook een uitgelezen kans om waardevolle contacten te leggen en je netwerk uit te breiden. Ontmoet ondernemers, vertegenwoordigers van onderwijs- en kennisinstellingen en bestuurders die deel uitmaken van onze samenwerking.

Noteer vrijdag 7 juni van 12.00 uur tot 18.00 uur alvast in je agenda. De locatie en het programma maken we medio april bekend.

Meer informatie?  Kijk op www.regiofoodvalleydays.nl

Uitnodiging ontvangen?

Wil je de uitnodiging direct in jouw mailbox ontvangen voor deze bijeenkomst ontvangen? Stuur een mail naar communicatie@regiofoodvalley.nl