Experttafels

Meer kennisuitwisseling tussen ondernemers in de maakindustrie en de food

Over dit project

Experttafels zijn laagdrempelige bijeenkomsten om in contact te komen met branchegenoten. De opzet is altijd gelijk: een ondernemer initieert en organiseert en een expert uit de branche neemt de gasten mee in het thema. Een rondleiding bij het bedrijf mag natuurlijk niet ontbreken! De bijeenkomsten hebben zich de afgelopen twee jaar bewezen als middel om partijen uit eenzelfde branche dichterbij elkaar te brengen en samenwerking te stimuleren.

De thema’s variëren van procesoptimalisatie in de maakindustrie tot inzet van data voor het creëren van nieuwe verdienmodellen. Bij de experttafels zoeken we naar thema’s waar veel ondernemers mee te maken hebben. Binnen het project experttafels worden verschillende expertises uit de regio bij elkaar gebracht.

Planning

Experttafels worden sinds 2018  georganiseerd.

  • September 2018: Blockchain in AgriFood    
  • November 2018: Voedselverspilling
     
  • Februari 2019:     3D Printing    
  • April 2019: Waterstof    
  • Juni 2019: Servitization & slimme data    
  • Juni 2019: Voeding en Sport    
  • September 2019: H2 Milkrun    
  • Oktober 2019: Automatisering in de maakindustrie    
  • November 2019: Procesoptimalisatie in de Maakindustrie 
       
  • Februari 2020: Voedseltransitie    
  • April 2020: Kunststof Grondstoffen    
  • Mei 2020: Precious Plastic
  • Mei 2020: Simulatie van 1,5m productieomgeving    
  • November 2020: DigiLab Foodvalley van start  
     
  • Januari 2021: Global Goals Monitor
  • April 2021: Trends in Future Food
  • Mei 2021: Expertsessie Gibas    
  • November 2021: Digitalisering in Regio Foodvalley
  • November 2021: Rijdende Zonne-installatie    

De planning voor 2022 is nog niet bekend.

Partners

RCT Gelderland, Provincie Gelderland, Regio Foodvalley

Meedoen

Meer informatie of een experttafel bijwonen? Houd onze agenda in de gaten.

Contact

Sina Salim, innovatiemakelaar
E: sina@rctgelderland.nl
T: 0641369375